Reseboom för chartern från Borlänge
– Vi ser ett fantastiskt uppsving i bokningarna just nu så att det höga trycket avspeglas på de regionala flygplatserna är inte förvånande. Det finns onekligen ett stort uppdämt resesug, både i närtid och längre fram och att vi nu har samma beläggning på sommarens resor som vi hade innan pandemin är otroligt glädjande. Vi ser nu fram emot sommaren från Dala Airport där det är extra roligt att vi kan erbjuda resor med vårt eget flygbolag Sunclas Airlines direkt till Rhodos, säger Claes Pellvik, kommunikationschef Ving.

Sommarsäsongen till Rhodos inleds den 30 april och Ving flyger sedan till den populära grekiska ön varje söndag till och med den 18 juni för att därefter återuppta trafiken den 6 augusti till och med den 1 oktober. Samtliga flygningar sker med Vings flygbolag Sunclass Airlines.

Det är inte bara sommarresorna som lockar. Ving släpper nu även upp nästa vinters resor från Dala Airport och för alla som längtar till Kanarieöarna kommer glädjande besked då Ving till nästa vintersäsong återigen kommer att kunna erbjuda charterresor till Gran Canaria direkt från Dala Airport, denna gång i samarbete med flygbolaget BRA.

– Det är så kul att resandet tar fart igen efter några tuffa år. Vi vet att dalfolket är ett resande släkte och gärna reser från ”sin” flygplats nära hemmet. Att Ving kommer tillbaka med Gran Canaria från Borlänge är både efterlängtat och välkommet. Jag tror jag talar för alla, både vår personal och våra kunder. Idag är en extra bra dag på jobbet!, säger Stefan Carlsson, Marknadschef AB Dalaflyget.

Kontakter

 

Stefan Carlsson, Marketing & Sales Manager, AB Dalaflyget, 0243-64509, stefan.carlsson@dalaflyget.se
CLAES PELLVIK
Kommunikationschef Ving/Nordic Leisure Travel Group
Tel: +46709513032

 

claes.pellvik@ving.se